Sportlust ’46 door naar volgende ronde KNVB Beker

Sportlust ’46 heeft zich zaterdagmiddag eenvoudig geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB beker. De Woerdenaren wonnen in Wilnis met 1-3 van eerste klasser CSW. Hoewel de wedstrijd zeker niet onsportief was eindigde Sportlust ’46 met 9 spelers. Er werd door de scheidsrechter een veelvoud aan gele en rode kaarten getrokken. Hierdoor was hij de bepalende man op het veld.

Zakaria Issarti was de eerste helft de grote man bij Sportlust ’46 met goals in de 20e en 23e minuut. Na rust benutte Ali Yilmaz een strafschop en bracht de stand op 0-3. Op dat moment speelde Sportlust ’46 al met 10 man na het rood van Martijn Jansen. Na deze goal was er nog een rode kaart voor Sportlust ’46 speler Nick Verhagen. CSW deed nog iets terug, maar na de 1-3 werd het niet spannend meer.

Volgende week zaterdag gaat het echte werk voor de ploeg van trainer Patrick Loenen beginnen. Om half drie staat de openingskraker van de competitie in en tegen Montfoort op het programma.

Foto en video: Sportlust