Sportlust ‘46 pakt overwinning in Hoorn

Sportlust ‘46 heeft afgelopen zaterdag in Hoorn een welverdiende overwinning behaald tegen de Zwaluwen ‘30. De Woerdense club wist met 0-2 te winnen.

Sportlust startte met Jeroen Merk in de basis en liet gelijk vanaf het begin weten dat er niet te sollen viel met de Woerdense ploeg. Het zette de Zwaluwen vast er er werd collectief gestreden om de bal. Dit resulteerde in de 22e minuut in een vrije trap net buiten de 16 meter. Normaal een schitterende plek voor Robin Demeijer die de afgelopen weken geen geluk had met zijn vrije trappen.

Maar zaterdag was het anders en krulde hij de bal op schitterende wijze in de verre bovenhoek en maakte hij de 0-1 voor Woerden. Sportlust bleef heer en meester in de eerste helft en uiteindelijk was het Rick Wils die een slecht weggewerkte bal voor zijn voeten kreeg. Hij scoorde de 0-2.

In de tweede helft pakte de Zwaluwe brutaal het middenveld. Sportlust probeerde zich te herpakken en kreeg de tweede helft diverse kansen om te scoren. Alleen bleven die kansen onbenut.

De wedstrijd eindigde in een 0-2 overwinning voor de Woerdense club.