Sportlust ’46 raakt verder achterop in titelstrijd

Sportlust ‘46 kende geen goed weekend. De club uit Woerden verloor afgelopen zaterdag met 2-1 bij CSW uit Wilnis. En daarmee raakt de koppositie steeds verder uit het zicht.

In het begin was het voor beiden even aftasten hoe het spel gespeeld zou gaan worden. Een paar kansjes voor beide teams waren het resultaat. Mike Vrolijk zag een mooie aanval op de paal belanden en ook CSW kreeg een dot van een kans. Het was uiteindelijk CSW wat de score opende. Keeper Michael de Leeuw had geen antwoord op een krulbal, die via de paal in het net belandde. Sportlust wist nog voor rust gelijk te maken. Mitch van der Vlist werkte de bal binnen na een scrimmage.

In de tweede helft ging het bij een corner van CSW weer mis. Een rake kopbal zorgde voor een 2-1 voorsprong voor de thuisploeg. Sportlust moest opnieuw op jacht naar de gelijkmaker. Die leek er ook te komen toen Mike Vrolijk de bal over de doellijn leek te tikken. De scheidsrechter keurde de goal goed, maar zijn assistent stak de vlag in de lucht. Na overleg werd de treffer geannuleerd.

Sportlust heeft nu elf verliespunten meer dan koploper ARC. Dit weekend ontvangt Sportlust FC Breukelen op Sportpark Cromwijck. De wedstrijd begint om 14.30 uur.