Sportlust boekt bekerwinst op Brederodes

De tweede bekerwedstrijd van Sportlust ’46 is geëindigd in een overwinning. Brederodes was het slachtoffer en werd met 3-1 terug naar Vianen gestuurd.

Sportlust pakte gelijk het heft in handen, hoewel Brederodes zich ook niet onbetuigd liet. Na een half uur lukte het Sportlust om het eerste doelpunt te maken. Een indraaiende hoekschop van Zakaria Issarti belande voor de voeten van de keeper die daar niet op had gerekend en in een klust rolde de bal over de doelpunt. Een geluk voor de Woerdense club.

Niet veel later was daar de 2-0 na goed doorzetten van Jeroen Merk en na de keeper omspeeld te hebben kon hij de 2-0 binnen tikken.

Na de rust was Sportlust zoekend en begonnen ze niet lekker aan de tweede helft. Nadat Brederodes 10 minuten voor tijd een doelpunt scorde werd het nog even billen knijpen voor de Woerdenaren. Gelukkig was daar nog de jongeling Mike Vrolijk die net binnen de lijnen de linksback de bal kon ontfutselen en de 3-1 binnen kon tikken.

“Ik dacht deze is van mij. Ik was op snelheid. Ik zag aan zijn houding dat hij hem terug naar de keeper ging spelen. Die bal was te kort en ik dacht die is van mij. En het was raak”, aldus Mike Vrolijk.

Een uiteindelijk gedegen overwinning waarin Sportlust na 2 overwinningen met 6 punten bovenaan staat met zaterdag nog de wedstrijd tegen JSV Nieuwegein in Woerden tegoed.