Sportlust’46 boekt ruime overwinning op FC Breukelen

Sportlust’46 heeft zaterdagmiddag een ruime overwinning geboekt. Op het eigen Sportpark Cromwijck werd laagvlieger FC Breukelen met 6-2 verslagen.

Sportlust begon sterk aan de wedstrijd. Maar het was FC Breukelen dat op voorsprong kwam. De thuisploeg vocht zich goed terug. Moussa Kalisse zorgde voor de gelijkmaker.  Vlak voor rust werd het 2-1 dankzij een omhaal van Rick Wilis.

In de tweede helft liep de thuisploeg verder weg. Moussa Kalisse maakte de 3-1 vanaf de penaltystip, nadat hij zelf werd neergehaald. Het was niet zijn laatste treffer. Even later maakte hij zijn derde doelpunt: 4-1. Mitch van der Vlist zorgde met een schot in de korte hoek voor de vijfde Woerdense treffer.

Daarna ging Sportlust het wat rustiger aandoen. FC Breukelen werd gevaarlijker en ze wisten ook nog een keer te scoren. De linksbuiten schoot vanaf ongeveer 40 meter de bal in de rechterbovenhoek. Het slotakkoord was echter voor de thuisploeg. Martijn Jansen zorgde voor een 6-2 eindstand met een schot in de kruising.