Sportlust’46 verslaat Westlandia met 0-3

Sportlust ’46 boekte zaterdag tegen Westlandia een zakelijke 0-3 overwinning.

Westlandia kwam sterk en fanatiek uit de startblokken en probeerde het spel van Sportlust op deze manier te ontregelen. De scheidsrechter had zijn handen vol maar liet veel toe in deze fase. Sportlust kwam daardoor moeilijk in haar spel en probeerde de bal rond te laten gaan.

Een aantal kleine kansen leverde het op maar ook aan de andere zijde moest doelman Michael de Leeuw zijn kunsten vertonen om de 0 op het scorebord te houden. Net voor rust was het dan uiteindelijk raak vanuit een scrimmage scoorde Glenn Geefshuysen de 0-1.

De tweede helft een fanatieker Sportlust ’46. Men nam Westlandia in de houdgreep en het spel werd fanatieker. Robin Demeijer was in het veld gekomen voor de geblesseerde Rory van Gulik.  De scheidsrechter van dienst had zijn handen vol en Westlandia grossierde in het ontvangen van gele kaarten en ook een rode kaart.

Het was uiteindelijk Rick Wils die twee keer kon scoren door beheerst de keeper te verschalken en daardoor de uiteindelijke 0-3 op het scorebord zette.