Staat het duurzaamste huis in Woerden?

Staat het duurzaamste huis in Woerden?

Heb jij het duurzaamste huis en staat dat in Woerden? Geef je huis dan op voor de verkiezing van het duurzaamste huis van Nederland.

Duurzaamste huis

De Nationale Duurzame Huizen Route gaat in 2018 op zoek naar het duurzaamste huis van Nederland. Troste huiseigenaren met duurzame woningen kunnen zich aanmelden voor de verkiezingen. Doe je mee dan maak je kant op een jury en publieksprijs. Er wordt onder andere gestemd op het leukste, beste en meest innovatieve duurzame huis.

Duurzame huizenroute

Afgelopen november deed de gemeente Woerden al mee aan de Duurzame Huizen Route. Huiseigenaren zetten toen hun huis open voor geïnteresseerden in duurzaam wonen. Tijdens deze dagen werden er veel tips en ideeën uitgewisseld.

Ook wethouder Hans Haring bezocht een aantal van de woningen.

“Ik heb zelf een aantal huizen bezocht op 11 november. Het is inspirerend om te zien hoe bewoners aan de slag zijn gegaan om zo duurzaam mogelijk en daarmee ook comfortabeler te leven .Ik hoop natuurlijk dat deze dagen de belangstelling van inwoners heeft gewekt en dat meer mensen aan de slag zijn gedaan met duurzame wonen.”

Pak jij de titel

De wethouder hoopt dan ook dat Woerdenaren zich opgeven voor de verkiezingen.

“Het zou natuurlijk heel leuk zijn als het duurzaamste huis in Woerden zou staan.”

Wil je kans maken op de titel? Kijk dan op de website van de duurzamehuizenroute.nl