Test je kennis tijdens ‘De Slag om Woerden’

Test je kennis tijdens ‘De Slag om Woerden’

Ook dit jaar wordt ‘De Slag van Woerden’ weer gehouden. Op 15 november strijden teams weer tegen elkaar om de slimste te zijn. De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel. Doe jij met jouw team mee?

Na een heerlijk uitgebreid buffet kan elk team vol goede moed beginnen aan de wedstrijd. Er worden 20 pittige vragen gesteld en je krijg maar vier minuten om te antwoorden. Een vraag kan gaan over politiek, financiële aangelegenheden, films, logo’s, hobby’s, plaatselijke panden etc. Kortom een heel breed scala aan vragen. Maar zodanig dat elk team de vragen minimaal redelijk kan beantwoorden. Daarnaast is er de zgn. Rode draad vraag, die vraag kan gedurende de gehele quiz tijd beantwoord worden. Bij één vraag kan de verdubbelaar ingezet worden, dubbele punten! Als je bij één vraag denkt, wat moet ik daarmee, kan je de Joker inzetten en krijg je het maximale aantal
punten. Het team met de meesten punten wint.

Paralympisch kampioen

Na de spannende wedstrijd komt Bibian Mentel een korte lezing houden. Bibian heeft 9 keer kanker gehad maar ondanks de ziekte gaf ze niet op. Op de paralympische spelen behaalde ze maar liefst drie gouden medailles met snowboarden.

De opbrengst van de avond zal naar haar Foundation gaan. De Stichting die kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke beperking volop aan het sporten probeert te krijgen.

Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op de Facebookpagina van De Slag om Woerden.