Tractors kieken in Montfoort

Tractors kieken in Montfoort

Dit weekend kunnen truck- en tractorliefhebbers hun hart ophalen in Montfoort, tijdens de Truck-en Tractorpulling.

Vandaag en morgen wordt het terrein van Scholman aan de M.A. Reinaldaweg te Montfoort weer omgebouwd tot een evenemententerrein voor de wedstrijden en tentfeesten van de PJGU Pulling Montfoort.

Vrijdag

Vanavond vanaf 19.00 uur zullen de trucks de strijd met elkaar aangaan. De Bakwagenklasse, 9,5 ton Sport en 9,5 ton Supersport klassen zullen weer voor een indrukwekkende avond zorgen. Na de wedstrijden wordt deze eerste dag afgesloten met een tentfeest met The Dirty Daddies!

Zaterdag

Zaterdag beginnen om 14.00 uur de eerste wedstrijden van de tractoren. Er zullen 12 verschillende klassen voorbijkomen waardoor zelfs tot ’s avonds te genieten is van alle wedstrijden. Uiteraard zijn er voldoende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. Om ook de kinderen te vermaken is er in de middag een kinderarena met onder andere een stormbaan, bungee trampoline, schminkers en een rodeo surfboard.

“Door het succes van Q-music the Party vorig jaar op het afsluitende tentfeest is er dit jaar voor gekozen om ze weer uit te nodigen.”