Truckerstocht voor mensen met een beperking

Truckerstocht voor mensen met een beperking

Zaterdag 18 juni kunnen mensen met een beperking een rondrit maken met een vrachtwagen door de omgeving. Burgemeester Molkenboer zal om 12.00 uur het startsein geven voor de vijfde editie van “Rotary op Wielen” bij Van Dijk Trucks, Rosmolenlaan 5 te Woerden.

Van daaruit rijdt een konvooi bestaande uit ruim honderd vrachtwagens richting Montfoort en via De Meern rijden de vrachtwagens verder richting Breukelen, Kockengen en Kamerik. De tocht eindigt vervolgens tussen 13.30 en 14.00 uur weer bij Van Dijk Trucks, waar na afloop een groots feest gegeven wordt met o.a. een spetterend optreden van “Het Feestteam” en fanfare Excelsior.

De organisatie, die uitsluitend bestaat uit vrijwilligers, hoopt dat vele mensen langs de route zullen zwaaien naar de inzittenden en dat deze tocht dankzij chauffeurs, sponsoren, de meewerkende bedrijven en alle vrijwilligers, weer een groot succes zal worden. De route van de tocht is te vinden op de website van Rotary op Wielen.

De truckerstocht heeft als doel om mensen met een verstandelijke beperking uit de omgeving Woerden een geweldig dagje uit te bezorgen.