Tuinen en talent gezocht voor nieuw zomers evenement

Tuinen en talent gezocht voor nieuw zomers evenement

Tijdens Struinen in de Tuinen, een nieuw evenement in Woerden, worden op zondag 8 juli achtertuinen in alle wijken van Woerden omgetoverd tot een mini festival. Tuineigenaren en buurtbewoners kunnen hier samen genieten van het lokale talent dat Woerden te bieden heeft. Voor dit zomerse evenement is de organisatie nog op zoek naar tuinen en talenten.

“Struinen in de Tuinen is het zomerse zusje van Gluren bij de Buren, dat afgelopen 2 jaar in november een ongekend succes kende met 45 huiskamers en evenveel lokale acts. We hopen dat er met Struinen meer dan 40 tuinen worden aangemeld waar bands tot songwriters en koren tot theatermakers zich kunnen presenteren. En dat in alle wijken van de stad!”, aldus Mark van Leeuwen.

Iedere inwoner van Woerden kan een rol spelen tijdens Struinen in de Tuinen. Meld uw (on)bekende lokale act en/of tuin aan! Dit kan via www.struinenindetuinen.nl en is mogelijk tot 21 mei. Wees er op tijd bij om verzekerd te zijn van deelname. Het evenement is gratis toegankelijk. Wel zal er in elke tuin een spaarpot staan voor een vrijwillige bijdrage die gebruikt wordt om de kosten van het evenement te dekken.

“We kijken uit naar de aankomende editie, het gaat voor ons een cultureel hoogtepunt worden waarin veel nieuwe ontmoetingen zullen ontstaan.”

Foto: Kult Kompagnie