TV programma voor Vreeswijk Vol Vaart

Alko Media produceerde voor Nieuwegein TV en RTV Utrecht een programma van 15 minuten van het nautische evenement Vreeswijk Vol Vaart!

In het laatste weekend van juli zorgden 200 Historische schepen voor een prachtig spektakel in het Nieuwegeinse Vreeswijk. In opdracht van de Museumwerf en RTV Utrecht produceerde we promotiespots voor televisie, social media promo’s en een tv verslag van 15 minuten.

Presentatoren Joost van der Stel en Anita Nederlof namen de kijker mee langs de mooie schepen en over de wateren van Vreeswijk. Het programma werd elke uur uitgezonden op RTV Utrecht van zondagmiddag 15.00uur tot maandagmiddag 15.00uur. Online was de uitzending direct terug te kijken via Nieuwegein.TV.

Producent Alex Kok van Alko Media. “Dit was een mooi project om aan te werken. De uitzending zat bomvol met reportages, portretjes en sfeerverslagen. Met een klein professioneel team maakte we deze uitzending tot een succes. Het is goed om te zien dat we een solide samenwerking met RTV Utrecht hebben opgebouwd. Daardoor lukt het om dit soort producties goed en vlot te produceren.