VEP boekt eerste zege sinds november

VEP heeft afgelopen zondag weer een keer drie punten gepakt. De ploeg van Reinier van der Leij won in Woerden met 2-0 van De Dreef, de nummer drie van de ranglijst.

Er werd opnieuw gebruik gemaakt van A-spelers. Thomas van der Steen stond voor het eerst in de basis. VEP werkte hard in de eerste helft, maar De Dreef pakte het initiatief. De beste kans was echter voor de thuisploeg. Daan Walgreen gaf de bal op maat aan Ryan van de Aar. Zijn schot eindigde vervolgens op de paal.

In de tweede helft kreeg VEP meer ruimte. Desondanks duurde het lang voordat de score werd geopend. Uiteindelijk zorgde Lars van der Sluis voor enorme opluchting door te scoren. Maar daar bleef het niet bij. Allen Marcus stuitte nog op de keeper, maar Van der Sluis was alert en scoorde in de rebound.

Voor VEP was het de eerste overwinning sinds november (3-2 tegen ’t Goy). Aankomende zaterdag gaat de ploeg op bezoek bij nummer 2 SV Zeist.