VEP en Odijk in evenwicht

VEP speelde op zondag thuis tegen degradatiekandidaat Odijk. VEP heeft de laatste twee wedstrijden gewonnen, maar was wel gewaarschuwd aangezien er uit tegen Odijk werd verloren. Het was prachtig weer, dus daar kon het niet aan liggen.

De openingsfase was in het voordeel van de bezoekers en na 10 minuten had men ook al succes. De VEP keeper ging bij de 0-1 niet geheel vrij uit. Het duurde tot de 30 minuut eer dat VEP aan de eerste serieuze aanval toekwam, maar Lars van der Sluis werd goed gedekt. Diezelfde Lars werd even later keihard naar het gras gewerkt waardoor Odijk met 10 man verder moest. VEP strafte dit meteen af en op aangeven van Ryan vd Aar kopte Mitch van Haaren de gelijkmaker erin. VEP had nu het betere van het spel, maar verzuimde dit om te zetten in een voorsprong.

In de tweede helft viel er nagenoeg niets te beleven. Enige noemenswaardige punt was dat Luuk Janmaat goed wegkwam met een gele kaart toen hij wel heel hard doorging op de keeper. De uitstekend invallende scheidsrechter Hovinga maakte een einde aan de wedstrijd en de punten werden gedeeld.