VEP is na 1 helft klaar met Rijnstreek

Zaterdag ging VEP op bezoek bij Rijnstreek. VEP bleek een maatje te groot voor de thuisploeg en in een uitstekende eerste helft werd Rijnstreek aan de kant gezet.  VEP won met 4-1 en voor het eerste dit seizoen wint VEP een uitwedstrijd.

VEP was vanaf de eerste minuut fel. Direct had dat al succes, want na 2 minuten opende Tim van der Vlugt de score. VEP bleef doorjagen, maar het scoren bleef uit. Tot een corner van Max Willebrands na 25 minuten spelen door Kevin Kooijman in de goal werd gekopt: 2-0. Nog voor de rust gooide Nils Peters het duel definitief op slot door een niet goed weggewerkte bal van de keeper van grote afstand over alles en iedereen het doel in te jagen.

In de tweede helft viel er aanzienlijk minder te genieten. Het uitvallen van Reza Sahertian was duidelijk te merken aan VEP zijde. VEP geloofde het wel en speelde bij tijd en wijle nonchalant. Rijnstreek kwam er af en toe uit zonder echt gevaarlijk te worden. Toch scoorde de thuis ploeg na ruim 70 minuten. VEP gooide er daarna nog een klein offensiefje uit en in de slotminuut van de extra tijd leidde dat nog tot een penalty die door Nils Peters werd benut.

Komende zaterdag is VEP vrij en dan komt op 17 november Siveo op bezoek.