VEP pakt zijn eerste overwinning

Na de twee eerdere verliespartijen in de beker stond er tegen TOGB voor VEP niets meer op het spel. Bij winst had TOGB  nog wel kansen om de bekergroep te winnen.

Net als vorige week nam VEP snel het initiatief, maar de kansen bleven onbenut. Totdat Stan Daalhuizen er na een klein kwartier 1-0 van maakte. VEP bleef daarna een licht overwicht houden, maar moest wel alert blijven. Net voor rust leken de gasten op 1-1 te komen via de onderkant van de lat. De scheidsrechter besliste echter dat de bal niet over de lijn was geweest. Voor TOGB werd het extra zuur toen VEP uit de tegenstoot de 2-0 scoorde. Een snelle uitbraak via Tom Zwartenbol en Joost Brugman werd door Stan Daalhuizen afgerond.

In de eerste minuut van de tweede helft scoorde Joost Brugman de 3-0, maar ook deze werd afgekeurd. In de periode die volgde werd het er niet beter op. 2 spelers van TOGB werden er met een 2e gele kaart afgestuurd en een derde mocht het veld verlaten met rood toen hij aan de noodrem trok. VEP geloofde het wel en TOGB kon niet meer, waardoor de eerst overwinning van VEP een feit was.

Komende zaterdag start de competitie met de uitwedstrijd tegen Linschoten.