VEP verliest het bekerduel tegen Hazerswoude Boys

Voor het eerst speelde VEP als zaterdagvereniging een thuiswedstrijd. Hazerswoude Boys kwam op bezoek voor de beker.

VEP begon ijzersterk en kwam via Joost Brugman al na 6 minuten op voorsprong. Met een hoog tempo wilde VEP de wedstrijd snel beslissen, maar scoren lukte niet. Na een klein half uur nam het gas terug en gaf het de gasten de gelegenheid om in de wedstrijd te komen. Daarvoor kreeg het net voor rust de rekening gepresenteerd. Hazerswoude Boys vond in de laatste minuten 2 keer het net.

In de tweede helft leek het weer wat gelijk op te gaan. Toen de gasten echter na ruim 70 minuten de 3-1 scoorden, was het gespeeld.

Komende zaterdag komt TOGB op bezoek en dat zal de laatste bekerwedstrijd zijn voordat de competitie begint.