Verdiende overwinning Sportlust ’46

Sportlust ’46 heeft zaterdag in Woerden met 1-0 gewonnen van V.V. Almkerk. Matchwinner was Mark van de Weijden, die in de 77e minuut de enige goal van de wedstrijd maakte.

Het was een duel waarin hard gewerkt werd en Sportlust ’46 moest vechten voor de punten. De overwinning was desalniettemin meer dan verdiend. De selectie van trainer Patrick Loenen kreeg veruit de beste kansen.

V.V. Almkerk speelde erg verdedigend waardoor Sportlust ’46 via snel combinatiespel de openingen moest creëren. Voor rust ging dat moeizaam, maar na de pauze werd de vrije man op het middenveld steeds beter gevonden.

De bezoekers bleven loeren op de omschakeling, maar dwongen geen noemenswaardige kansen af. Het was uiteindelijk de “man of the match” Mark van de Weijden die de 1-0 voor zijn rekening nam.

Door deze overwinning stijgt Sportlust ’46 naar de derde plek in de rangschikking. De roodwitten gaan zaterdag op bezoek bij V.V.G.Z. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark De Noord en begint om 15.00 uur.