Van Vulpen breidt VIP vervoer verder uit met nieuwe wagen

Van Vulpen breidt VIP vervoer verder uit met nieuwe wagen

Het Woerdense taxibedrijf van Vulpen heeft er een nieuwe wagen bij. Vrijdag kreeg Jan van Vulpen de sleutels van de nieuwe directiewagen overhandigd. En daarmee is het VIP vervoer van Jan van Vulpen weer een stukje uitgebreid.

Topmodel van Volkswagen

Wil je in stijl naar een etentje of een feestje?  Dan kun je bij Van Vulpen terecht voor VIP vervoer. En dat vervoer is nu uitgebreid met een Phaeton het topmodel van Volkswagen. Een grote stoere auto met veel comfort. Het nieuwe vervoersmiddel is geleverd door van Beynum Autogroep Woerden en mede mogelijk gemaakt door Lease Connection. Met de uitbreiding van het VIP vervoer wil Jan luxe vervoer bieden in Woerden en omgeving.

“Wat is er nu mooier dan met een luxe voertuig je te laten vervoeren naar een van de vele leuke restaurants in Woerden en omgeving. Ik wil het taxibedrijf voor Woerden en de Woerdenaren zijn en dat zowel met de recent aangeschafte wit/gele taxi, als met onze onopvallende limousine en deze nieuwe bak.”

Bekende Nederlander vervoeren

Jan hoopt met zijn nieuwe wagen weer vele ritjes te mogen verzorgen en ook zou hij nog graag een aantal bekenden willen vervoeren.

“Ik hoop vele en leuke ritten met de nieuwe wagen te kunnen verzorgen. Regelmatig hebben wij ook bekende personen naast ons in de auto. Maar een Jort Kelder of Maarten van Rossum, die zou ik best graag eens willen vervoeren.”

Vanzelfsprekend zal dit voertuig ingezet worden voor het vervoer in het hogere markt segment en bijzondere evenementen. Naast het VIP vervoer verzorgt Van Vulpen ook taxiritjes, koeriersdiensten, ziekenvervoer en ritjes naar en van Schiphol.

Een taxi nodig? Bel Taxibedrijf Van Vulpen!

Foto’s: Alex de Kuijper