Reem Bakker verkozen tot lijsttrekker VVD Woerden

Reem Bakker verkozen tot lijsttrekker VVD Woerden

Ook de Woerdense VVD heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Reem Bakker is verkozen tot nieuwe lijsttrekker van de partij.

Hij is trots op de lijst met ‘kanjers’ die worden gekenmerkt door ervaring en vernieuwing.

“Ik ben blij deze groep kanjers aan te mogen voeren op 21 maart. We hebben een lijst met sterke, herkenbare kandidaten. Ze staan midden in de Woerdense samenleving en weten wat er speelt. We stropen nu de mouwen op en gaan aan de slag voor een vrijer, veiliger en gelukkiger Woerden”, aldus Reem Bakker.

Bakker wordt op de tweede plaats gevolgd door Hans Konings. Konings was eerder lid van de Provinciale Staten voor de VVD.

Op nummer drie staat de 18-jarige Florian van Hout. Als de rechtenstudent wordt verkozen in de raad, zou de VVD hiermee zover bekend het jongste Woerdense raadslid ooit leveren. Ook op de vierde plek staat een jonge kandidaat: de 29-jarige Florian Bos. Zowel Van Hout als Bos zijn momenteel fractieassistent voor de VVD-fractie. Op plek vijf volgt Simone Onrust, die recentelijk benoemd werd als fractieassistent. Ook staan er op de lijst een aantal nieuwe gezichten.

Stefan van Hameren, nu fractievoorzitter in de gemeenteraad staat onderaan op de lijst als lijstduwer. En zal dus de raad verlaten.