Wederom aanhouding na tips over dealers

Wederom aanhouding na tips over dealers

Politie Woerden boekt steeds meer succes in de strijd tegen de handel in drugs. Dit komt nadat veel mensen gehoor gaven aan een informatieverzoek over de handel in drugs.
Na een eerdere aanhouding van een cocaïne dealer en een XTC dealer kon de politie gisteravond een 24-jarige man uit Utrecht aanhouden.

Hij bleek in het bezit te zijn van een hoeveelheid geld, meerdere telefoons en 109 ponypacks. De ponypacks dacht de man goed verstopt te hebben in een verborgen ruimte, achter het middenconsole van zijn voertuig.

Naar aanleiding van de informatie die de politie ontvingen na het informatieverzoek op 15 mei, is bovengenoemde locatie naar voren gekomen. Daarnaast bleek dat het voertuig waarin de verdachte reed, al meerdere malen genoemd was bij verdachte situaties. Deze waarnemingen zijn door inwoners van Woerden gedaan en vervolgens aan de politie gemeld.

Bij deze aanhouding bleek de informatie wederom van waarde, omdat hiermee de ‘plusjes’ waren verzameld die nodig waren voor de controle.

De verdachte is inmiddels ingesloten in het arrestantencomplex en de zaak is overgedragen aan de recherche. Het geld, de telefoons, de ponypacks en het voertuig van de verdachte zijn in beslag genomen voor onderzoek.

Bron: politie Woerden