Winst op Moordrecht houdt VEP in subtop

Ondanks het feit dat VEP een aantal basisspelers miste, werd Moordrecht met duidelijke cijfers geklopt: 1-4. VEP startte met veel elan en leek Moordrecht weg te spelen. De na een blessureperiode teruggekeerde Joost Brugman opende na zeven minuten de score: 1-0.
Omdat VEP verzuimde de kansen te benutten en nonchalanter ging spelen, kwam Moordrecht beter in de wedstrijd. Via Kamal Hassani trok de thuisclub kort voor rust de stand gelijk: 1-1. VEP opende energiek in de tweede helft. De kansen werden nu wel benut. Binnen tien minuten scoorden Kleinherenbrink en Zwartenbol: 1-3. Daarmee was de wedstrijd gespeeld. Moordrecht werd nog een paar keer dreigend, dankzij slordig werk bij VEP. Vijf minuten voor tijd bepaalde Bas van Devivere met een fraai schot de eindstand op 1-4.