Woerden genomineerd voor nationale Citymarketing Trofee

De nominaties Nationale Citymarketing Trofee 2017 zijn zojuist bekend geworden en Woerden is een zeer trots genomineerde. “We strijden om de titel ’Beste Citymarketing gemeente van Nederland!’”, aldus Kitty Kusters.

Nationale Citymarketing Trofee

De afgelopen maanden hebben gemeenten de mogelijkheid gekregen zichzelf aan te melden voor de Nationale Citymarketing Trofee 2017. Bij de vaststelling van de genomineerden is gekeken naar een combinatie van vakinhoudelijke elementen, zoals beleidsmatige aanpak, mediaprofilering, samenwerking met andere marktpartijen en samenhang met beleidsvelden. Tevens is er gekeken naar spraakmakende en/of opvallende marketingactiviteiten in 2016 die op een innovatieve wijze hebben bijgedragen aan het vakgebied.

In de categorie gemeenten tot 120.000 inwoners maken Woerden en Lelystad kans op de trofee.

Woerden Marketing

Woerden Marketing heeft Woerden voorgedragen voor deze titel met de spraakmakende marketingactiviteit: de Boerenmarktstadcampagne in combinatie met het gloednieuwe Kaaspakhuis. In samenwerking met diverse stakeholders wordt volop ingezet op de campagne Boerenmarktstad, om Woerden te onderscheiden van andere kaassteden in Nederland. Daarnaast opent binnenkort het gloednieuwe Kaaspakhuis, proef- en smaakcentrum in Woerden. Een uniek concept in Nederland waar ook weer diverse partijen uit Woerden bij betrokken zijn. Gezamenlijk mogen we trots zijn op deze unieke en nominatiewaardige concepten.

“Toen wij in 2012 begonnen met Woerden Marketing hebben we altijd de visie gehad dat we in 2018 nationaal op de kaart moeten staan. En als je dan in 2017 voor deze trofee wordt genomineerd dan worden we super enthousiast. De nominatie is geweldig”.

De genomineerden presenteren zich binnenkort aan de jury. Op basis van de presentatie en het vraaggesprek bepaalt de jury wie de winnaars worden. Op 12 juni wordt de trofee uitgereikt.