Woerdense DJ Artino in de race voor optreden op Dancetour

Woerdense DJ Artino in de race voor optreden op Dancetour

De 19-jarige Martijn van Baren uit Woerden doet mee aan een landelijke DJ wedstrijd, met als hoofdprijs een optreden op Dancetour. Martijn staat nu in de halve finale en hoopt met zoveel mogelijk stemmen de finale te halen. 

Martijn beter bekend als DJ Artino is een geboren DJ. Als kind was hij al in de weer met muziek.

“Ik had altijd al iets muzikaals in mij, ik was altijd op tafels aan het trommelen, aan het beatboxen of aan het fluiten”, aldus Martijn.

Verslaafd aan muziek

Toen Martijn begon te draaien én produceren vond hij zijn passie in de muziek en raakte hij er aan verslaafd.

“Als ik een aantal dagen geen muziek heb gemaakt voel ik me niet lekker. Het is net een soort drugs eigenlijk”, grapt Martijn. “Ik ben heel breed qua muziek, maar ik focus mij de laatste tijd vooral op ‘drum and bass.”

Wereldtour

De ultieme droom van de 19-jarige DJ is om een eigen wereldtour te hebben.

“Waarbij ik als headliner met mijn feest alle clubs afga en mensen ook echt voor mijn muziek komen.”

Wedstrijd

Martijn doet mee aan een wedstrijd om zichzelf op een groter podium te presenteren. En waar kan dat nu beter dan op Dancetour.

“Deze wedstrijd betekent veel voor me, omdat ik hier écht totaal mijn eigen ding doe en niet kijk naar wat er verwacht wordt van mij. Ik wil echt graag winnen en hoop dat mensen op mij stemmen.”

Wil je Martijn helpen om zijn droom achterna te gaan stem dan op hier op hem. De vier met de meeste stemmen gaan naar de finale.

Als Martijn de wedstrijd wint mag hij draaien op Dancetour en wordt zijn mix op SLAM FM gedraaid.