Woerdense touroperator in de race voor Zoover Award

Woerdense touroperator in de race voor Zoover Award

De Woerdense wintersportspecialist Chalet.nl is ook dit jaar weer genomineerd voor de Zoover Award ‘Beste wintersportaanbieder’. Bij Chalet.nl werken ruim 30 medewerkers met een gezamenlijke passie voor wintersport.

“Het is onze wens om deze passie te delen en de service te leveren die je jezelf ook zou wensen. De waardering van de klanten zien we in onze reviews terug en in het in het feit dat we al 3 jaar op rij de Zoover Award op onze naam hebben staan”, aldus Bert van Duuren, eigenaar van Chalet.nl.

De Zoover Awards is een bekende onderscheiding in de reisbranche. De eretitels voor reisorganisaties worden uitgereikt  naar aanleiding van de stemmen die de Nederlandse consument uitbrengen. De beoordelingssite Zoover is door ondernemers gewild, omdat deze gebaseerd is op klantenreviews.

“Niet alleen zijn we trots op deze onderscheiding, het is ook een stimulans om op deze weg door te gaan en onze kwaliteiten te blijven optimaliseren. Want zoals ze in de sport vaak zeggen: kampioen worden is moeilijk, maar kampioen blijven is nog veel moeilijker. Daarom doen we er ook dit jaar alles aan om de deze verkiezing te winnen en de eretitel: ‘beste aanbieder in wintersportvakanties’ waar te maken.”

Er kan tot en met 7 maart gestemd worden via  www.zooverawards.nl/chalet.nl-1

Foto: Chalet.nl