Woerdense Vakantieweek in aantocht

Woerdense Vakantieweek in aantocht

Nog een weekje te gaan en dan is het weer tijd voor de Woerdense Vakantieweek. Een week lang genieten voor jong en oud. Traditiegetrouw wordt zaterdag Woerdy weer te water gelaten. En daar kun je bij zijn. Kom om 14.00 uur bij het Kasteel.

Opening

Vrijdagavond 17 augustus wordt de Vakantieweek officieel geopend door de Jeugdkoningin en haar Hofdames. Om 20.00 uur zal het Koninklijk Trio de 65e editie openen door het traditionele openingslint door te knippen. Daarna is het tijd voor de jaarlijkse Lampionnenoptocht door het centrum van Woerden.

Groote klapper

Tijdens de verschillende thema avonden bezoeken verschillende artiesten Woerden om een spetterend optreden te verzorgen. Grote klapper is Glennis Grace. De zangeres komt zingen tijdens de familieavond. Momenteel is ze te zien in het tv programma America’s Got Talent waar ze de sterren van de hemel zingt.

Naast Glennis Grace komen er natuurlijk nog meer artiesten naar Woerden zoals de Snollebollekes, 2 Unlimited, Corrie Konings,  Javier Guzman, Arie Koomen, Broederliefde, Leroy Styles, Rob de Nijs, Yes-R, Tim Douwsma en nog veel meer.

Bekijk hier het hele programma.

Foto: Archief Woerdense Vakantieweek