Woonwinkel Van Tuijl Meubels feestelijk geopend

Woonwinkel Van Tuijl Meubels feestelijk geopend

Woerden is een nieuwe woonwinkel rijker. Zaterdagmiddag heeft Van Tuijl Meubels haar nieuwe woonwinkel aan de Rijnstraat in Woerden feestelijk geopend. Na een grondige verbouwing is het dubbelpand omgetoverd tot een mooie ruime meubelzaak. Burgemeester Molkenboer was aanwezig om samen met de jonge ondernemers het lintje door te knippen en daarmee de winkel officieel te openen. 

Fysieke winkel

Mathijs en Annemieke van Tuijl kregen een aantal jaren geleden interesse in meubels. Dat leidde tot de start van het verkopen van meubels en accessoires via het internet tot een uitgebreide webshop. Een jaar geleden besloten ze om naast hun webshop ook een fysieke winkel te openen omdat ze regelmatig de vraag kregen of er een fysieke winkel aanwezig was. Ook het feit dat ze het persoonlijke klantcontact misten resulteerde in deze stap. En vandaag werd die stap werkelijkheid met de opening van de nieuwe winkel. En daar is het stel erg blij mee. 

“Het is fantastisch om de winkel onze eigen winkel te hebben in Woerden. Wij voelen ons ook een toegevoegde waarde voor de stad. Daarnaast is het erg leuk om dit met zijn tweeën te kunnen doen. En vandaag is ook een speciale dag voor ons… 7 jaar geleden gaven we elkaar op deze dag het ja-woord en vandaag openen we onze winkel”, aldus Mathijs van Tuijl. 

Naast meubels worden er ook accessoires verkocht zoals kussens, plaids en verlichting. Je kunt er accessoires vinden van verschillende bekende merken waaronder Riverdale, Bocx Interiors, BePureHome, Brynxz en Zusss.

Foto´s Alex de Kuijper