Alko Media is de producent van Woerden.TV en heeft de verantwoordelijkheid over persoonsgegevens en gegevensuitwisseling op alle terreinen waar Woerden.TV actief is.

Alko Media / Woerden.TV is verplicht om zorgvuldig en veilig, proportioneel en vertrouwelijk om te gaan met het verzamelen, bewaren en beheren van persoonsgegevens van haar cliënten en andere betrokkenen. Het beschermen van de privacy is complex, en wordt steeds complexer door technologische ontwikkelingen, grote uitdagingen op het terrein van veiligheid en nieuwe Europese wetgeving. Daarom vinden wij het belangrijk om transparant te zijn over de manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan, en de privacy waarborgen.

We hebben in mei 2018 ons privacybeleid gecontroleerd en waar nodig aangepast of aangescherpt. Zo kunt u makkelijker inzicht krijgen in welke gegevens we verzamelen en waarom we deze verzamelen. We hebben deze updates doorgevoerd omdat er een nieuwe gegevensbeschermingswetgeving in werking treedt in de Europese Unie en we van de gelegenheid gebruikmaken om verbeteringen door te voeren.

Producent Alko Media, haar websites en in dit geval Woerden.TV verzamelt zelf geen informatie van bezoekers en slaat deze niet lokaal of online op.  Wat wij wel doen is gebruik maken van diensten van derde. Zij verzamelen via onze website informatie. Hierdoor kunnen wij inkomsten generen, de site beter laten functioneren en u beter van dienst zijn. Denk hierbij aan diensten van Google, Facebook, Instagram, Twitter, Tweetdeck, MailChimp, WordPress en diverse Plugins die zijn gerelateerd aan WordPress.  Van onze zakelijke relaties bewaren wij online via diensten van Google en Efactuurdirect contactgegevens, offerte gegevens en in MailChimp e-mail gegevens die via geldende regelgeving zijn verzameld.

Na onze controle blijkt dat er voor u en ons weinig veranderd aan de huidige instellingen of de manier waarop uw gegevens worden verwerkt bij producent Alko Media, haar websites en in dit geval Woerden.TV. We verbeteren wel de manier waarop we onze procedures beschrijven en de manier waarop we de opties toelichten die u heeft om uw gegevens te updaten, beheren, exporteren en verwijderen. Dit doen we door te verwijzen naar de Privacy informatie pagina’s van de software, websites en/of online diensten waar wij gebruik van maken. U kunt bij diensten van bijvoorbeeld Google en Facebook wel zelf uw privacy instellingen en verzamelde gegevens beheren. Deze instellingen kunt u beheren, wij niet. Wij controleren wel of het gepast is met deze diensten te werken en bevestigen hiervoor ook voorwaarden van de diensten.

Als u tot hier bent gekomen met lezen dan waarderen we dat. Weet dat we handelen naar eer en geweten om voor u als bezoeker of klant een zo goed mogelijk, tof, gaaf en veilig platform te maken. Mocht u vragen hebben over Woerden.TV en privacy dan kunt u tijdens kantoortijden ons bereiken via 0348-745003 of mailen met info@alkomedia.com.

Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij gebruiken voor onze website en een verwijzing naar de privacy informatiepagina van de dienst. In elke omschrijving treft u een link naar een externe website. De pagina waarnaar verwezen wordt zorgt ervoor dat u wordt geïnformeerd over de privacy gegevens van de dienst en dat u de juiste weg vind naar de mogelijkheid voor het beheren, inzien of verwijderen van uw gegevens van deze dienst. Daarnaast hanteren we nog onze Cookie Statement en de Algemene Voorwaarden van Alko Media.

Google Adsense
Google AdSense is een advertentieprogramma van Google. Via YouTube en Woerden.TV generen wij inkomsten door advertenties van het Google Adsense Netwerkt te vertonen. Om deze advertenties zo relevant mogelijk te laten zijn, verzamelt Google gegevens via Woerden.TV. Bekijk de privacy pagina van Google

Google Analytics
Google Analytics is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om Woerden.TV een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergave. Bekijk de privacy pagina van Google

RootADS
RootADS is een advertentieprogramma Via Woerden.TV generen wij inkomsten door video advertenties van RootADS te vertonen. Om deze advertenties zo relevant mogelijk te laten zijn verzamelt RootADS gegevens via Woerden.TV. Bekijk de privacy pagina van RootADS.

Facebook 
Via onze website publishen wij automatisch berichten naar Facebook via een WordPress Plugin van NextScripts. Daarnaast werken we met de Facebook Comments Plugin. Het is ook mogelijk een bericht van ons te waarderen via een like knop van Facebook en een bericht te delen via een share knop onder aan een bericht. Daarnaast gebruiken we de Facebook Pixel. Dit is een code die op Woerden.TV staat om meer te weten te komen over jouw interesses. De doelgroepen kunnen hierdoor gemeten, geoptimaliseerd en ontwikkeld worden voor jouw Facebook-advertentie. Woerden.TV kan hierdoor op Facebook advertenties laten zien aan personen die op op onze contact en advertentie pagina zijn geweest. Facebook verzameld bij al deze handelingen gegevens.  Bekijk de privacy pagina van Facebook om te zien wat Facebook van jou weet en wat je kan instellen.

Push berichten
Via het platform van OneSignal.com pushen wij automatisch een melding naar devices  als er een nieuw bericht is gepubliceerd. Via uw eigen internetbrowser kunt u dit uitzetten. U kunt eenvoudig bij de instellingen komen als u in een melding op het ‘radarwieltje’ klikt. Bekijk de privacy pagina van OneSignal. U ontvangt deze berichten omdat u zelf via pop-up toestemming heeft gegeven voor deze melding. Hulp nodig bij het stopzetten? Bekijk dan deze pagina van OneSignal.

Twitter
Twitter is een  microblogging website. Dat wil zeggen dat mensen in hele korte berichten (144 karakters) vertellen waar ze mee bezig zijn. Anderen kunnen deze mensen volgen. Als je een aantal mensen volgt dan krijg je in een overzicht te zien wat er speelt in hun leven. Berichten van Woerden.TV worden automatisch gepubliceerd op Twitter via NextScripts: Social Networks Auto-Poster. Het is mogelijk vanaf een pagina van Woerden.TV berichten te delen naar Twitter. Bekijk de privacy pagina van Twitter. Bekijk de privacy pagina van NextScripts.

Instagram
Instagram, onderdeel van het bedrijf Facebook, is een website en gratis mobiele app om digitale foto’s en video’s met een speelduur tot 60 seconden uit te wisselen. De foto’s en video’s kunnen digitaal gefilterd worden en uitgewisseld op sociaalnetwerksites, zoals die van Instagram zelf. Woerden.TV publiceert automatisch berichten naar Instagram via NextScripts: Social Networks Auto-Poster. Bekijk de privacy pagina van Instagram. Bekijk de privacy pagina van NextScripts.

MailChimp
MailChimp is een gratis tool die het mogelijk maakt om nieuwsbrieven te maken en te versturen. Hierin beheren we ook de mailinglijst en via Mailchimp hebben we ook inschrijfformulieren op onze website. Via MailChimp informeren wij onze zakenrelaties over ons bedrijf en de diensten. Via MailChimp kunnen we bezoekers van Woerden.TV die zich hiervoor hebben ingeschreven nieuwsbrieven versturen. Bekijk de legal pagina van MailChimp. Voor het inschrijven op nieuwsbrieven vragen we je Email, Voornaam, Achternaam en je bedrijfsnaam.  Het uitschrijven van onze nieuwsbrieven kan hier.

WordPress
WordPress is ons Content Management Systeem (CMS) waarmee we de website Woerden.TV maken én onderhouden. Bekijk de privacy pagina van WordPress.

Savvi
Savvii is een Managed WordPress Hosting provider in Nederland. Hier wordt alle online content voor Woerden.TV opgeslagen en gehost. Lees hun privacy statement.