Koor Bravour gaat uit de kleren

Koor Bravour gaat uit de kleren

Koor Bravour, opgericht in 2001, heeft gedurende haar 15 jarige bestaan altijd shirts gedragen met gele strepen. In de loop der jaren werden de strepen op de shirts steeds iets smaller, en de inhoud werd steeds iets breder. Tot in 2014 de politie besloot nieuwe kleding aan te schaffen met gele strepen die “verdacht” veel lijken op die van Koor Bravour. Dat werd opgemerkt door de leden van de politie, door de leden van Koor Bravour en door het publiek. Voor alle partijen een onwenselijke situatie.

In goed overleg met de politie is er begin 2015 besloten dat Koor Bravour de gele strepen vaarwel zegt en in een nieuwe outfit de toekomst tegemoet treedt.  Daarna volgde het traject van bedenken, ontwerpen, proefexemplaren maken, keuren, opnieuw ontwerpen, keuren, goedkeuren, bestellen, en dan komt het moment: de nieuwe shirts kunnen worden aangetrokken!

De nieuwe outfit van Koor Bravour zal op spectaculaire wijze worden gepresenteerd tijdens een concert op 26 februari waarin Koor Bravour, de Nederlandse Politie en het Gelders Politie Mannenkoor zullen samenwerken. Een eenmalige unieke en zeer bijzondere combinatie.

Deze avond zal tevens worden aangegrepen om het jubileumjaar, 15 jaar Koor Bravour en 25 jaar Gelders Politie Mannenkoor “af te trappen”, een jaar dat zich zal kenmerken door vele hoogtepunten!

Locatie:       Kruiskerk  Mesdagplein 4  Woerden

Aanvang :    20.00 uur (zaal open om 19.30 uur)

Foto: Facebook Koor Bravour