C1 van korfbalverening WKV Reflex kampioen najaar 2012

De wedstrijd zou op zaterdag 8 oktober gespeeld worden en het team stond al klaar bij de kantine om te vertrekken naar Kockengen toen het bericht kwam dat de wedstrijd niet gespeeld kon worden door de vele regen die gevallen was. Afgelopen zaterdag ging de wedstrijd wel door en het hele team stond om 10:45 klaar om te gaan beginnen met de wedstrijd. Na eerst goed te hebben warmgelopen floot de scheidsrechter zodat de wedstrijd kon gaan beginnen. Na 5 minuten werd er al gescoord door de C1.

Na een lange eerste helft waarbij er kansen voor zowel ESDO als door Reflex werden gecreëerd maar niet werden afgemaakt was het rust. Na de rust kwam ESDO snel tot een gelijkspel en werd de spanning in en langs het veld erg hoog. Na 3 minuten gespeelt te hebben wist Reflex de stand weer naar zich toe te trekken en was de stand 1-2. En nadat er een strafworp van Reflex werd afgekeurd door de scheidsrechter wist Reflex toch in de laatste fase van de wedstrijd nog twee keer te scoren waarna de einduitslag 1-4 is geworden en Reflex weer een kampioensteam heeft.