Groene Hart Juristen blijft groeien

Groene Hart Juristen blijft groeien

De afgelopen jaren is Groene Hart Juristen ontzettend gegroeid. Zo hard zelfs, dat de kantoorruimte in Woerden te klein voor hen werd. In augustus verhuisden de juristen daarom naar een ander pand, en wel aan de Hanzeweg 10 in Gouda.

“We beschikken nu over een mooie grote ruimte waarin genoeg goede flexibele werkplekken zijn voor onze ZZP’ers”, aldus Wynold Dijkstra. “Wij hopen dat dit pand voorlopig genoeg ruimte biedt aan onze ambities.”

Metamorfose

De afgelopen jaren onderging het juridisch kantoor een flinke metamorfose. Zo kun je kiezen uit een nieuw assortiment abonnementen, waarbij de invulling daarvan helemaal aan jou is. Daarnaast is het aantal juridisch medewerkers flink uitgebreid.

“De komst van meer ZZP-juristen met ieder hun specialisaties én het uitbreiden van onze dienstverlening voor particuliere klanten, zorgen ervoor dat we steeds meer rechtsgebieden kunnen behandelen.”

Nieuwe website

Groene Hart Juristen maakte de metamorfose compleet door ook een volledig vernieuwde website te lanceren.

“Onze nieuwe website is gebruikersvriendelijker en beter vindbaar. Er is veel nieuwe informatie toegevoegd in ‘normaal’ taalgebruik en het afsluiten van een rechtsbijstandabonnement is nog nooit zo eenvoudig geweest.”

Benieuwd naar de pakketten van Groene Hart Juristen? Bezoek de website of LinkedIn.