Jason Bouman zegt tournee af vanwege ongeluk

Jason Bouman zegt tournee af vanwege ongeluk

De Harmelense volkszanger Jason Bouman heeft een ernstig ongeluk gehad en moet daardoor zijn zomertour afzeggen. Hij viel vorige week van een bouwsteiger en moet naar verwachting acht weken revalideren.

De volkszanger probeerde in zijn achtertuin het zonnescherm te verwijderen maar dat ging niet helemaal goed. Hij viel 2,5 meter naar beneden en kwam op zijn achterhoofd en onderrug terecht laat zijn management weten op Facebook. Afgelopen week werd hij geopereerd aan een gecompliceerde bekkenbreuk.

Jason zou volgende week naar Spanje reizen om dar zes weken lang op te treden. Veel van die optredens waren bedoeld om geld en aandacht te vragen voor taaislijmziekte. De zanger  is ambassadeur van Muco & Friends, een stichting voor mensen met cystic fibrosis.

“Ik heb enorm geluk gehad, want het had veel slechter kunnen aflopen, maar daar moet ik verder maar niet over nadenken. Ik vind het vreselijk jammer dat ik niet naar Spanje kan om op te treden, maar het is helaas niet anders en ik hoop dat mensen dit begrijpen”, aldus Jason Bouman.