Laatste wedstrijd op het veld voor Reflex 1

Reflex kwam slecht uit de kleedkamers, want vrijwel de eerste kans voor Triade werd benut. Triade bleef de kleine kansjes zoeken. Reflex bleef echter knokken, waardoor verschillende doelpunten werden afgekeurd door goed verdedigend werk van Reflex. Nu Triade minder kansjes kreeg onder de korf, werd Reflex van afstand weg geschoten. Na een kwartier spelen in de tweede helft stond het 12-1.

Na een duw in de rug bij een heer van Triade werd het vanaf de stip 13-1. Hierna kwam Reflex in een ‘flow’ en konden ze meer scoren. Er kwam meer rust in het spel en het vertouwen in elkaar bleef. Marlene Littel maakte een korte kans, na een mooie doorbraak van Lotte Threels. Johan van Elk maakte zijn kans perfect af en nogmaals Marlene Littel die scoorde met een afstandschot. 5 Minuten voor het eind van de wedstrijd stond het 16-4. De laatste twee doelpunten waren echter voor Triade, wat de eindstand bracht op 18-4. Ook in deze wedstrijd heeft de jonge ploeg van Reflex weer veel geleerd. Met vertrouwen wordt uitgekeken naar het zaalseizoen, want de winst hangt in de lucht.

Vanaf zaterdag 10 november wordt er weer gekorfbald in de Snellerpoort (Steinhagenseweg Woerden).