SCH’44 MC1 KAMPIOEN

De meiden van SCH’44 kregen vlak voor de wedstrijd als verrassing hun nieuwe reserve- / trainingstenue uitgereikt waarin zij deze kampioenswedstrijd mochten spelen. Apetrots en vol zelfvertrouwen betraden zij het hoofdveld van SCH’44.

De coaches Mark Timmer van vv De Meern en Willem van Schaik van SCH’44 wensten elkaar veel succes waarna de scheidsrechter floot voor de aftrap. Meteen druk zettend op de tegenstander begon SCH’44 aan de wedstrijd maar wist zij geen controle op het spel te krijgen. De Meern met een zeer gevaarlijke Anouschka Balfoort en Bo Smoorenburg voorin wist dan ook aardig dichtbij het doel van SCH’44 te komen. Na 10 minuten werd SCH’44 sterker en kreeg zij grip op de wedstrijd.

Dit resulteerde in een doelpunt voor SCH’44. Inge Vos wist, na een prachtige actie van Simone Pastoors en een strakke assist van Debbie Schouwenaar, de bal in het doel van vv De Meern te schieten. Enkele minuten later volgden er nog drie waardoor er met een 4-0 voorsprong werd gerust. De coaches van SCH’44, Tanja Boot en Willem van Schaik, konden wat meer ontspannen en de toeschouwers complimenteerden de speelsters met het vertoonde spel.

Na de rust verslapte SCH’44 enigszins waardoor Bo voor De Meern haar doelpunt kon scoren. SCH’44 werd wakker geschud en binnen vijf minuten schoot Simone na een knappe individuele actie haar derde in het doel van vv De Meern. Uiteindelijk won SCH’44 zeer verdiend de wedstrijd met 7-1. Ondanks dat het voor beide partijen erop of eronder was, werden er geen grove overtredingen begaan en steunden de supporters de beide clubs zeer positief.

Complimenten aan vv De Meern MC1 voor hun sportieve spel. Waardering voor de meisjes van SCH’44. Deze meisjes zijn afgelopen seizoen zowel technisch als tactisch zo enorm gegroeid dus dat belooft wat in het nieuwe seizoen. Wil je ook bij SCH’44 komen voetballen ?? Dat kan !! SCH’44 is nog steeds op zoek naar sportieve meisjes uit de regio die een aardig balletje kunnen trappen. Kijk voor meer informatie op de website: www.sch44-dames.nl