Sparta verslaat Montfoort

In het begin kwam vv Montfoort scherp uit de startblokken. Het had Sparta even in de tang en was via een serie hoekschoppen ook gevaarlijk. Echter, de Topklasser kwam niet tot scoren. Aan de andere kant van het veld deed Sparta dat wel. Na iets meer dan een half uur spelen scoorde Sidney Schmeltz de openingstreffer van het bekerduel. Daarna leek het verzet gebroken omdat Jeremy Bokila vlak voor rust nog de 0-2 scoorde vanaf de strafschopstip.

Na de rust werd het al snel 0-3. Het was wederom Bokila die de treffer op zijn naam kreeg. Iliass Bel Hassani nam de 0-4 voor zijn rekening, waarna Eddie van Vliet scoorde voor de Topklasser, 1-4. Jeremy Bokila was echter nog niet klaar met doelpunten scoren, de spits maakte ook de 1-5 en 1-6 na assists van Joshua John en Iliass Bel Hassani.

De loting voor de derde ronde van de KNVB Beker is donderdagavond. Het eerste balletje voor de loting is echter bekend, dat is Sparta Rotterdam.

Bron verslag: website Sparta Rotterdam