Sport overzicht (foto update)

Woerden – Eindelijk zijn we er klaar voor. Er komt meer sport op Woerden TV. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Binnenkort gaan we babbelen met diverse partijen. Voor nu beginnen we elke maandag met een mooi overzicht.

Woerden bezorgt Ado Den Haag eerste puntverlies
Voetbal- Woerden begon goed aan de wedstrijd en zette druk op de jonge tegenstanders, na een eerste mogelijkheid die nog werd gemist was het na 2 minuten al raak, uit een vrije trap vanaf de rechterkant was het Mo el Hannatti die met het hoofd de 1-0 binnentikte. Na een spaarzame uitval van Woerden die slecht werd uitgespeeld was het een Ado Den Haag-speler die zichzelf aan de rand van het strafschopgebied goed vrijspeelde naar zijn linkerbeen en met een prachtig afstandschot de 1-1 maakte in de 35e minuut. De eindstand bleef wonder wel 1-1 ondanks dat  de verdediging van Woerden  tot 3 maal toe weigerde de bal voldoende weg te werken.

Gelijkspel voor Heren 1 Zwembclub woerden
Waterpolo – De Heren 1 van Zwemclub Woerden waren deze week gebrand op een overwinning. De Meent 1 uit Breukelen bleek in de voorgaande seizoenen altijd een geduchte tegenstander, dus de Heren uit Woerden waren gewaarschuwd. Ook nu was het geen eenvoudige wedstrijd. Halverwege de tweede periode werd door goed zwemwerk van Woerden 1 een manmeer situatie geforceerd. De tegenstander kon niet anders dan hardhandig ingrijpen, waardoor er een speler werd uitgestuurd.
Enkele gefrustreerde spelers van De Meent 1 zorgden door middel van een klein opstootje voor een onsportief einde van deze wedstrijd. Gelukkig hielden de Heren van Woerden 1 het hoofd koel en werd dit opstootje in de kiem gesmoord. De wedstrijd eindigde in een 4-4 gelijkstand.

Overwinning voor Sportlust
Voetbal – Nadat Sportlust vorige week tegen een pijnlijke nederlaag aan liep moest Sportlust de zaken deze week weer op de rails zien te krijgen. In de thuiswedstrijd tegen Nootdorp liet Sportlust zien dat dit aardig gelukt was. De wedstrijd werd met 4-2 gewonnen en er waren een paar schitterende doelpunten bij. Het veldspel van de gastheren was een stuk beter dan de week daarvoor, en ook Nootdorp liet zien over een goede ploeg te beschikken. Dat Sportlust terecht won lieten de mannen van Carl Flux vooral in de 1e helft zien, de 2e helft was wellicht iets minder spectaculair maar na de beslissende 4e goal controleerde Sportlust de wedstrijd en gaf het de winst niet meer weg.