Sportlust 46 Ter Leede 4 – 3

De eerste minuut echter deed het optimisme echter danig zakken. Een verkeerde terugspeelbal stelde al na een paar seconden de bezoekers al in staat de 0-1 op het () scorebord te zetten. Tristan Buchinhoren maakte dankbaar gebruik van deze buitenkans en deed het net bollen. Gelukkig kwam de thuisploeg daarna goed weg, waardoor de 0-2 uitbleef. Een hard werkend Sportlust ’46 was echter al snel de bovenliggende partij.

Na een klein half uur ronde Matthijs Boom een uitstekende aanval af met de gelijkmaker en na 33 minuten werd een vrije trap door Rory van Gulik hard ingeschoten, van richting veranderd door Gertjan Tamerus, waardoor de 2-1 een terecht feit was. De nekslag werd nog niet uitgedeeld door Sportlust, maar wel scoorde Dimitri Djollo, die wederom een perfecte wedstrijd speelde, de meer dan verdiende 3-1 voor de Woerdenaren.

Na rust werd het spelbeeld niet echt anders voor de ruim 300 bezoekers en was het Guus Verhoef, die in na een uur spelen, met een perfecte steekpass, wederom Dimitri Djollo in staat stelde om zijn tweede en Sportlust’s vierde treffer te noteren.
Een prachtige goal, waarmee Djollo zichzelf bombardeerde tot “the man of the match”.

In blessuretijd waren het toch nog Vincent Ammerlaan en Tristan Buchinhoren die de spanning op Cromwijck terug deden keren. Een punt zou graag meegenomen zijn naar Sassenheim, maar zou absoluut niet verdiend zijn geweest. Het bleef echter bij 4-3.
De 3 punten bleven dan ook terecht in Woerden, waarmee Sportlust zich op de tiende plaats op de ranglijst nestelde. De stap naar het linker rijtje is echter slechts 2 punten. Na de winterstop zal blijken wat dit alles waard is, maar Sportlust ’46 heeft met een meer dan goed gevoel deze eerste periode afgesloten.

1. Tristan Buchinhoren 0-1, 29. Matthijs Boom 1-1, 33. Gertjan
Tamerus 2-1 (e.d.), 45+3. Dimitri Djolo 3-1, 62. Dimitri Djollo 4-1,
90. Vincent Ammerlaan 4-2, 90+3.Tristan Buchinhoren 4-3