Stadshotel wint Gaia Green Award

Stadshotel Woerden heeft dé prijs voor horeca ondernemers gewonnen die met aandacht voor duurzaamheid ondernemen, de Gaia Green Award. Een prijs waar de eigenaren Ed en Wieteke Breuren erg blij mee zijn.

“Het was allereerst al bijzonder om genomineerd te zijn en bij de beste 3 te horen. En ja dan hoop je toch dat je wint. We zitten zelf in het buitenland en horen het net van ons team. We zijn al jaren met duurzaamheid bezig en dan is dit echt een hele mooie bevestiging van onze inzet. Want het is niet alleen een lampje die je vervangt maar het is veel meer dan dat”, aldus de trotse eigenaren.

Het Stadshotel is altijd al bezig om alles zo duurzaam mogelijk te maken. Op hun eigen boerderij verbouwen ze dan ook verschillende producten die zij in hun hotel gebruiken.

“Wij proberen zo veel mogelijk te verduurzamen en daar blijven we mee bezig. We hebben eigen boerderij waar we onze producten zelf kweken en verbouwen. Op deze manier willen we circulair worden.”

Ed en Wieteke vieren in het buitenland

Gaia Green Awards

De Gaia Green Awards is een horeca prijs voor ondernemers die ondernemen met aandacht voor duurzaamheid. Dit jaar werden de awards voor de tweede keer uitgereikt onder strandpaviljoens, hotels en restaurants in Nederland. De Gaia Green Award wordt uitgerijkt aan de horecalocaties die aantoonbaar stappen hebben genomen in het verduurzamen van hun onderneming. De award verkiezing is product van een brede coalitie van organisaties en partijen actief in de horecasector.