Streekderby SIVEO TEGEN RIJNSTREEK 2-2

Rijnstreek pakte vanaf de eerste minuut de zaken gewoon energieker aan. Het kreeg daarvoor ook al heel snel de beloning. Het was Kendrick de Vink die al in de 2e minuut de score opende (0-1). En de geel-blauwen leken duidelijk aangeslagen en wisten maar moeizaam het spel te verplaatsen. De Nieuwerbruggers bleven aanvallend zelfs gevaarlijker. Toch was het Siveo dat nog voor de rust via een geheel vrijstaande Frank van der Vaart de gelijkmaker kliet aantekenen.

Na de pauze kwam wel een wilskrachtiger Siveo uit de kleedkamer en dat was ook al snel succesvol. Uit een corner kopte Perry Voorend al in de 3e minuut de Zegvelders op voorsprong (2-1). De geel-blauwen bleven meer aanvallend maar de counters van de rood-zwarten waren zeker niet van gevaar ontbloot. En in de 80e minuut was dat uiteindelijk ook funest toen de altijd zo betrouwbare goalie Eric Streng zich verkeek op een lange uithaal van Rijnstreek. Hoewel hij zich nog wilde herstellen was het Roy Zaal die de beslissende tik uitdeelde (2-2).

Pas in de laatste 10 minuten streed Siveo echt voor de winst en kreeg het vele mogelijkheden om de drie punten nog binnen te halen. Uit een van de fraaie laatste aanvallen was het Marc van Amerongen die net de verkeerde kant van de paal zocht. Een verbeten vechtend Rijnstreek wist de remise te behouden.

Bron: Website Siveo