Tandheelkunst: Een lach voor het leven!

Je gebit: je moet er een heel leven mee doen. Periodiek onderhoud is dan ook geen overbodige luxe. Als enige in de regio heeft Tandheelkunst een compleet aanbod van tandheelkundige zorg. Van reguliere mondzorg tot orthodontie tot esthetische tandheelkunde. Daarmee zorgen ze voor een lach voor het leven.

Zeven beloftes

Tandheelkunst onderscheidt zich met zeven concrete beloftes aan de klant.

1. Afspraak is afspraak. Als je langer dan vijftien minuten na tijdstip van afspraak moet wachten, krijg je 30 euro retour.

2. Tandheelkunst luistert naar jouw wensen. Daar nemen ze de tijd voor. Ook buiten kantooruren ben je welkom, spoedgevallen worden nog dezelfde dag verholpen en als je daarvoor kiest, wordt je verdoofd.

3. Wat Tandheelkunst doet, doet ze goed. Daarom krijg je zeven jaar garantie op vullingen en kronen.

4. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom word je geholpen met preventieve tips, zodat je zo weinig mogelijk mondzorg nodig hebt.

5. Bij Tandheelkunst krijg je de beste behandelingen voor dezelfde, vaste tarieven als bij elke tandarts in Nederland.

6. Tandheelkunst is voor iedereen. Het aanbod is zo breed, dat iedereen, jong en oud, bij ons terecht kan voor de beste reguliere en esthetische mondzorg.

7. Tandheelkunst levert mondzorg met een glimlach, in een ontspannen, schone en hygiënische omgeving.

Stralend aanbod

Ook jij kunt een lach voor het leven krijgen. Nieuwe cliënten profiteren namelijk tijdelijk van een stralend aanbod: een professionele, complete tandenbleekset met gel voor één jaar voor slechts 199 euro. De complete tandenbleekset bestaat uit bleeklepels die door Tandheelkunst speciaal voor jou op maat worden gemaakt. Na de eerste behandeling bij Tandheelkunst kun je de bleeklepels eenvoudig thuis dragen: veilig, effectief en pasklaar. De behandeling kan al na één keer resultaat opleveren. Ook een lach voor het leven? Ga naar tandheelkunst.nl/aanmelden en schrijf je in!