VEP verliest van Meerburg

Jeroen van Wegen schoot VEP in de eerste helft nog op een 1-0 voorsprong waarna Meerburg twee keer profiteerde van slordigheden in de defensie van VEP 1-2. In de eerste helft raakten zowel Daan Walgreen als Jeroen van Wegen nog de lat maar scoren lukte VEP niet meer in de eerste bedrijf.

Na rust was er door de diverse wissels weinig lijn meer te ontdekken in het spel van VEP waardoor Meerburg vrij simpel uitliep naar 1-4. Tien minuten voor tijd werd het nog 2-4 door een eigen goal van de gasten uit Zoeterwoude en daar bleef het bij. Een wedstrijd voor VEP om snel te vergeten.

Voordat de competitie wordt hervat aanstaande zondag 22 januari met een thuisduel tegen SVV oefent VEP nog eenmaal.

Aanstaande dinsdag 17 januari oefent VEP uit tegen Jodan Boys 2, aanvang 20.00 uur. Jodan Boys 2 speelt in de reserve Hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal. De Gouwenaars staan halverwege de competitie op een keurige vierde plaats met 26 punten uit 13 wedstrijden

Jodan Boys speelt op Sportpark Oosterwei, Sportlaan 8 in Gouda.