VEP dames 1 pakt de laatste 3 punten van het seizoen

VEP speelde weer in ietwat andere opstelling, vanwege ziekte en afwezigheid van speelsters. In het begin was het dan ook een beetje aftasten van beide kanten. TAVV wist als eerste een goede kans te creëren in de 10e minuut, maar Lianne van Mourik, de keepster van VEP, wist dit met een goede redding te voorkomen. Hierna golfde het spel heen en weer. VEP speelde te onrustig en TAVV was duidelijk fysiek sterker. VEP kreeg niet echt grip op de wedstrijd. In de 24e minuut werd er door de dames van VEP goed overgespeeld en kwam de bal bij Katinka Lievestro die de bal richting doel schoot, maar deze ging net over. TAVV was af en toe ook wel gevaarlijk, maar wisten niet het doel te vinden. Ook VEP wist de kansen die men kreeg niet te benutten. Schoten van Jeanet Kulk, Sheryl van Hemert en Aranka de Wit werden gestopt door de keepster of gingen net naast.

Na de rust kwam VEP goed uit de startblokken en kreeg al in de 47e minuut een goede kans om de score te openen. Femke de Breed kon uithalen, maar de keepster van TAVV wist nog net de bal te pakken uit de bovenhoek. In de 50e minuut na een goede 1-2 combinatie tussen Celine de Rooij en Jeanet Kul werd Katinka Lievestro vrij gespeeld, maar ook deze keer wist de keepster van TAVV een doelpunt te voorkomen. VEP was nu de betere ploeg, maar moest oppassen voor de lange ballen van TAVV. Lianne van Mourik moest in de 61e minuut handelend optreden en wist zo een doelpunt van TAVV teniet te doen. Twee minuten later was het aan de andere kant wel raak. Na een goede aanval van VEP gaf Rosanne Bader de bal voor het doel. TAVV kreeg de bal niet echt weg kreeg en de bal belandde voor de voeten van Celine de Rooij die met een verwoestend schot de bal hoog over de keepster in het doel schoot 0-1. Hierna ging VEP goed door, er werd veel beter gevoetbald en men zat er boven op. In de 75e minuut schoot Femke de Breed de bal over de verdediging van TAVV naar de vrijgelopen Aranka de Wit, die de bal beheerst met een lobje over de keepster heen schoot en het was 0-2. Hierna waren er nog wel een paar kansjes, maar de bal wilde er niet meer in, maar de winst was binnen en dat was het belangrijkste.

Voor VEP dames zit de competitie erop en staat op een veilige 6e plaats.