VEP dames 1-Winkel dames 1: 3-1

VEP begon goed aan de wedstrijd en wist al snel een paar kansjes te creëren. Naarmate de wedstrijd vorderde gaf VEP een beetje gas terug. Hierdoor kreeg Winkel meer ruimte, deze werd goed benut en Winkel wist in de 20e minuut op voorsprong te komen 0-1. VEP was hier toch wel een beetje van geschrokken, gaf weer gas bij en kreeg de wedstrijd weer in handen. In de 30e minuut kreeg Aranka de Wit een goede mogelijkkheid om te scoren, maar de keepster wist met een goede redding de bal nog net over het doel te stompen. Vijf minuten later was het dan wel raak en scoorde Aranka de Wit de gelijkmaker 1-1. VEP probeerde nu nog meer druk te zetten en dit leverde een paar zeer goede kansen op, maar de bal ging net over of langs het doel. Net voor rust gaf Femke de Breed een goede pass op Sheryl van Hemert, die de bal naar Aranka speelde en Aranka schoot de bal, onhoudbaar voor de keepster, in het doel en zo stond VEP op 2-1. Even later kreeg ook Sheryl nog een goede mogelijkheid, maar weer wist de keepster met de toppen van haar vingers de bal over het doel te werken.

Na de rust deed VEP er nog een schepje bovenop, combineerde goed, waren fel in de duels en zo kreeg VEP een aantal goede kansen om uit te lopen. In de 53e minuut ging Femke de Breed goed door en via een 1-2 met Sheryl van Hemert kreeg Femke de bal terug en scoorde zij fraai de 3-1. Twee minuten later was er een scrimmage voor de goal van VEP en uiteindelijk wist de spits van Winkel de bal richting het doel te schieten. Met een zeer goede reflex wist de keepster van VEP, Lianne van Mourik, de dal tot corner te verwerken en was het gevaar weer geweken. Na deze laatste kans voor Winkel was het VEP wat de klok sloeg. Winkel kwam er niet meer aan te pas. VEP bleef goed combineren en creërde de ene kans na de andere, maar de keepster van Winkel wist met een paar goede reddingen te voorkomen dat VEP verder uit kon lopen. VEP pakte weer 3 hele belangrijke punten en ze waren dan ook dikverdiend. De uitslag had alleen wat hoger kunnen zijn, gezien de mogelijkheden die VEP kreeg.