VEP dames wint overtuigend met 7-0 van Nicolaas Boys dames

VEP dames  wint overtuigend met 7-0 van Nicolaas Boys dames

In de 9e minuut ontving Rosanne Bader de bal, zij schoot de bal naar Celine de Rooij, die de bal terug legde op de meegelopen Katinka Lievestro, die dwars door de verdediging de bal passte naar Aranka de Wit en zij scoorde de 1-0. Vier minuten later gaf Aranka een hakje naar de vrijgelopen Jeanet Kulk die de bal voorgaf op de vrijstaande Celine de Rooij. Celine schoot de bal richting doel, maar deze ging net voorlangs. Hierna kreeg Aranka de Wit weer een goede mogelijkheid maar de bal ging over het doel. Twee minuten later kreeg Celine een goede kans om te scoren, maar het zat haar niet mee en de bal belandde tegen de paal. In de 28e minuut kreeg VEP een strafschop. Celine ontfermde zich hierover. In eerste instantie wist de keepster te voorkomen dat er gescoord werd, maar de penalty moest worden overgenomen vanwege te vroeg inlopen. Dit keer wist Celine de Rooij de bal wel in het doel te schieten en zo was het 2-0. VEP kreeg daarna nog een paar goede kansen, maar de lat/paal stonden weer in de weg en zo ging VEP met een 2-0 voorsprong de rust in.

Na de rust ging VEP direct weer in de aanval en al na 4 minuten schoot Katinka Lievestro, na een afgeslagen aanval, de bal hoog richting het doel, maar de keepster kon de bal nog net met haar vingertoppen tot corner te verwerken. In de 51e minuut wist Celine de Rooij 3-0 te scoren, na een goede voorzet van Aranka de Wit. Vier minuten later scoorde Aranka de 4-0, na een goede pass van Katinka Lievestro. Hierna kreeg Aranka het op haar heupen en scoorde in een kort tijdsbestek nog 3 doelpunten en bracht de eindstand op 7-0. De winst was zeer verdiend en had ook hoger kunnen uitvallen. Nicolaas Boys probeerde wel om te voetballen, maar kwam niet verder dan een paar afstandsschoten die naast of over gingen. De keepster van VEP had niet veel te doen, enkel een paar terugspeelballen. Qua voetbal liep de eerste helft wel lekker, maar er werd te weinig gescoord. Na de rust werd er bij tijd en wijle goed gevoetbald en meer gescoord.