Wedstrijdfoto’s VeP 2 – UNIO 2

Er was een fout van de keeper van UNIO voor nodig om de wedstrijd open te breken.De keeper kon een afstandschot niet vasthouden waarna Stefan Hendriks er als de kippen bij was om de 1-0 binnen te tikken. Na dit doelpunt brak de beste periode van VEP 2 aan. Na een half uur scoorde Mike Busscher de 2-0. En toen Tim Veldman op slag van rust de 3-0 binnen schoot leek de wedstrijd gespeeld.

[gallerij]

Foto’s Alex de Kuijper

Niets was minder waar. UNIO had verse krachten ingebracht en VEP 2 vergat waar het mee bezig was: te werken voor goed resultaat. Tot afgrijzen van de vele supporters kwam UNIO steeds dichterbij. Na twintig minuten in de tweede helft stond het dan ook ineens 3-3. Gelukkig kwam bij de meeste spelers het besef dat het roer om moest. VEP nam het initiatief en creëerde weer kansen. De bal wilde er echter niet in. Tot tien minuten voor het einde. Door een snelle ingooi van Mitch van Haaren werd Mike Busscher aan de rechterkant gelanceerd. Zijn perfecte voorzet bereikte Frank Rietveld, die de verlossende 4-3 binnenschoot. Na nog tien spannende minuten vloot de scheidsrechter voor het einde.

VEP 2 is nu de trotse  kampioen en speelt volgend seizoen in de reserve eerste klasse. Een prachtig resultaat voor de mannen van Kees Blonk. Allemaal van harte gefeliciteerd.