Woerden verliest van RKDEO: 2-3

Na een spectaculaire redding van keeper Giordano v.d. Pol (redding uit de kruising) kwam de club uit Nootdorp na een half uur op voorsprong en verdubbelde het vlak na rust de score tot 0-2. De koploper speelde een zekere en zakelijke partij en gaf nauwelijks wat weg. Woerden probeerde onder leiding van Thijs Atteveld wel wat terug te doen maar het miste power, wilskracht en de vorm. Alleen Nils Peters kreeg na 57 minuten vanaf de 16 meterlijn een schotkans. Toen RKDEO vervolgens na 60 minuten op 0-3 kwam leek de wedstrijd gespeeld. Tot dat moment kwamen de gasten op geen enkel moment in de problemen. Dat voetbal een raar spelletje blijft bleek ook nu weer. Serginho Lens bracht de score 20 minuten voor tijd door een individuele actie op 1-3. De gasten leken de score daarna verder op te voeren maar het was 7 minuten voor tijd Sander Tervoort die met een geplaatst schot de spanning terug bracht. Bij deze 2-3 stand was de wedstrijd ineens weer spannend. Ondanks het slotoffensief hield RKDEO stand.

Door de nederlaag blijft Woerden op de laatste plaats staan. De concurrenten Alphen en UDO verloren ook terwijl Full Speed verrassend van HMSH won.

Bron: Website Sc Woerden