Lachen en verrast worden bij straattheater

Lachen en verrast worden bij straattheater
Zaterdag 24 juni vindt de 32e editie van het Straattheaterfestival plaats. Het Straattheaterfestival is een genot voor het oog! Een mooie mix van nationale en internationale artiesten die je doen verbazen en verwonderen.

Het is ieder jaar een groots spektakel. Jaar in jaar uit weet de organisatie van het Straattheater de crème de la crème van de straatartiesten warm te maken om in de Woerdense binnenstad hun kunsten te vertonen. Nationale en internationale artiesten leven zich uit om jong en oud de dag van hun leven te bezorgen. Het is een dag vol verbazing en verwondering. Komieken, goochelaars of muzikale acts, alles wat je bij een straatartiest kan bedenken is zaterdag te vinden op het Kerkplein, Kazerneplein, Kruisstraat, Rijnstraat en Voorstraat.

De optredens van de artiesten zijn allemaal gratis voor publiek. Het Straattheaterfestival heeft de ambitie niet uit haar jasje te groeien en probeert juist de kleine knusse sfeer te behouden. Op die manier blijft het Straattheaterfestival behapbaar voor iedereen.

Vanaf vandaag zie je iedere dag op onze Facebookpagina een flashback om alvast in de stemming te komen.