ABS Autoherstel Ad de Goey flink uitgebreid

Bij ABS Autoherstel Ad de Goey in Woerden zijn ze de afgelopen tijd druk aan het verbouwen geweest. Het pand is groter en beter en klantvriendelijker geworden.

Albèrt de Goey is erg blij met de verbouwing laat in de video hierboven trots zien hoe het is geworden. Zo is de receptie vernieuwd en is er voor de klanten die even moeten wachten een mooie ruimte gemaakt.

Werkplaats

De belangrijkste verandering is de werkplaats. Deze is fors uitgebreid.

“De werkplaats is aan de voor- en zijkant uitgebouwd. Tevens zijn de oude spuitcabines verplaatst en vervangen door splinternieuwe energiezuinige exemplaren. Nu is het vloeroppervlak groter en kunnen we doorgroeien van zo’n 35 naar 50 auto’s repareren in de week”, aldus Albèrt.

Duurzaamheid staat bij ABS Autoherstel Ad de Goey ook hoog in het vaandel. Met led-verlichting, gevelisolatie, verwarming door warmtepompen en zonnepanelen maken de mannen het bedrijf zo duurzaam mogelijk en bijna energieneutraal.

Klanttevredenheid

Volgens Albèrt hebben werknemers, klanten en relaties enorm meegeleefd tijdens de bouwperiode.

“Ondanks de ongemakken die zo’n ingreep met zich meebrengt keek iedereen enthousiast uit naar het eindresultaat. Hoewel klanten soms tussen de bouwvakkers door op zoek moesten naar een geïmproviseerde receptie, steeg de waardering. In 2017 wonnen we zelfs de Klant-tevredenheid Trofee van branchevereniging FOCWA en Tevreden.nl.”

Donderdag kregen de leden van de OKW een kijkje achter de schermen.