Bram van der Vlugt binnenkort in kaasfilm

Bram van der Vlugt binnenkort in kaasfilm

Afgelopen weekend werd er in Woerden hard gewerkt aan een promotiefilm voor de Woerdense Kaas Experience. Bram van der Vlugt (83) en Rick de Vries(12) spelen samen in de film en vertellen de kijker meer over kaas.

Het filmpje gaat gebruikt worden in het nieuwe Kaaspakhuis aan de Emmakade. Bezoekers krijgen op unieke wijze een kijkje in de wereld van de kaas.

“We proberen met de film een uniek tijdsbeeld te vangen. De Kaaswereld is modern, groots en uniek voor Nederland. Woerden en omliggende gemeenten hebben hierin een unieke rol. We hebben gekozen om het verhaal van de kaas te laten vertellen vanuit het oogpunt van verschillende generaties. We zien nu al dat dit erg goed werkt. Dit merkte we ook tijdens de opname dagen. Het was mooi om te zien hoe natuurlijk Bram en Rick samen van het scherm spatte.”, aldus producent Alex Kok van Alko Media.

Voor de film werden opnames gemaakt in het Kaaspakhuis aan de Emmakade en in een keuken van een woonboerderij. De komende maand zullen er nog enkele opnamen plaatsvinden. De film is begin 2018 te zien in de Woerdense Kaas Experience.

Foto: Rianne den Balvert