Een gemakkelijke middag voor VEP

Op Tweede Paasdag stond de inhaalwedstrijd tegen GOL Sport voor VEP gepland. Het werd een makkelijke middag voor VEP waarbij de punten in Woerden bleven.

VEP zocht direct de aanval en al na enkele minuten had  A-junior Lars van der Sluis de score moeten openen. Na 5 minuten werd er toch gejuicht toen diezelfde Lars de bal erin schoot op aangeven van Mitch van Haaren. 10 minuten later herhaalde dit zich en Lars van der Sluis scoorde de 2-0. VEP liet af en toe de teugels wat vieren, maar wanneer er weer gas werd gegeven, had dat snel weer succes. Dave Visser maakte de 3e en de 4e treffer voor VEP. Lars van der Sluis had bij beide doelpunten weer een rol. Op aangeven van Daan Walgreen was het weer Lars die de 5e erin schoot voor de rust.

In de tweede helft deed VEP het rustiger aan. Lars van de Sluis scoorde nog zijn vierde doelpunt van die middag en daarna verslapte de aandacht. De kansen bleven wel komen, maar de scherpte ontbrak. Keeper Christiaan Versteegt moest zowaar nog even in actie komen om een tegentreffer te voorkomen en even later verdween een afstandsschot van de bezoekers op de paal. Daar bleef het voor de Leidenaren bij. Daan Walgreen sloot de wedstrijd af met de 7e treffer voor VEP na hard werken van invaller Luuk Janmaat.